Stefan cel Mare, 30 0740 333174 / 0334 807115 Email

Microblading Sprancene

microblading

Sprancenele sunt foarte importante in fizionomia unei persoane. In functie de forma lor o persoana poate parea trista, mirata, suparata, hotarata, dura, gingasa etc.

Se spune ca persoanele sunt cu atat mai sigure pe ele cu cat  au sprancenele groase cu fire sanatoase… Cu cat sprancenele sunt mai rare si au mai multe goluri, cu atat persoana care le poarta si le doreste mai bine definite si atunci apeleaza la tot felul de solutii pentru a le camufla lipsurile. Si pentru ca ritualul de definire a lor, cu ajutorul unui creion sau a unui fard, devine de cele mai multe ori plictisitor si necesita timp, zi de zi, unele femei au inceput sa apeleze la procedura tatuajului, care le ajuta sa uite pentru o perioada mai lunga sau mai scurta de aceasta grija.

Cea mai nouă metodă de reconstrucție a sprâncenelor, microblading-ul, se realizează cu ajutorul unui stilou special cu lamele de unică folosință foarte subțiri. Cu ajutorul acestuia sunt trasate în sprânceană linii extrem de fine care imită structura, grosimea și culoarea firului de păr, nefiind afectată sprânceana naturală. Rezultatul final va fi o imagine impecabilă si complet naturală a sprâncenelor tale, creată de un visagist (specialist care se ocupă de retușarea sprâncenelor, stilizarea părului, makeup și gene, astfel încat să îți scoată complet în evidență frumusețea).

FA-TI O PROGRAMARE