Stefan cel Mare, 30 0740 333174 / 0334 807115 Email

Repigmentare Buze / Contur Ochi

repigmentare-buze-si-ochi

Buzele au devenit in ultimii ani, mai mult ca oricand un simbol al senzualitatii si frumusetii. Forma, marimea si culoarea buzelor pot “vorbi” pentru si despre tine.

Cu ajutorul unui contur de buze semipermanent iregularitatile sunt usor ascunse. Forma conturului si nuanta finala sunt stabilite impreuna (esteticiana propune, tu decizi).

Nu vei mai avea probleme cu conturul care se intinde, cu rujul care ramane pe pahare sau cu buzele inegal colorate. Conturul la buze ramane iar buzele tale sunt perfect colorate.

Ce este un contur de buze semipermanent?

Este un desen realizat pe piele prin tatuare, cu pigmenti colorati care se introduc in straturile superioare ale epidermei (deci non-invazivi) si care raman in piele o perioda determinata (de obicei cativa ani). In estetica, tehnica speciala utilizata pentru realizarea unui machiaj semipermanent este cunoscuta si ca “micro-pigmentare”.

Pigmentul fiind in primele straturi ale epidermei, orice alt ruj sau lip-gloss aplicat normal pe buze nu isi modifica nuanta.

Deci daca la un eveniment mai special doresti o nuanta mai inchisa sau mai deschisa la buze poti sa folosesti orice culoare de ruj iar nuanta aleasa va fi o excelenta baza pentru machiaj.

Care sunt avantajele unui contur buze semipermanent?

Este un “inventator de timp” si un “salvator de bani”: nu numai ca dimineata iti lasa mai mult timp dar te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiaj:

  • urmele lasate pe pahare
  • conturul care se intinde
  • buzele colorate inegal
  • conturul cu greu de realizat dimineata
  • fardurile care iti dadeau bataie de cap la piscina, la fitness, la plaja, vara, iarna, la lucru, la petreceri, ziua sau noaptea!


Iar daca tenul tau este sensibil, esti alergica la machiaje, esti tanara mamica, ai nevoie de o reconstructie cosmetica sau te-ai saturat pur si simplu sa te tot machezi in fiecare zi, un contur de buze semipermanent este solutia ideala.

Ce culoare mi se potriveste?

Daca vrei o anumita culoare, esteticiana te va ghida in alegerea celei mai potrivite culori pentru buzele tale. Trebuie sa fi sigura ca alegi o culoare cit mai apropiata de culoarea pe care o folosesti pentru machiajul zilnic, sau poti opta pentru o culoare naturala care sa puna in evidenta forma buzelor tale. Pentru un contur de buze reusit, nuanta trebuie aleasa si in functie de culoarea tenului, a ochilor si a parului.

FA-TI O PROGRAMARE